Gamedec Definitive Edition Nieuwe trailer

De veelgeprezen Gamedec Definitive Edition is aanstaande vrijdag verkrijgbaar in de PlayStation Store en om dat te vieren hebben we een nieuwe trailer uitgebracht.

De technologie van de toekomst is zo geavanceerd dat de term “echt” relatief is en “leven” en “dood” vele betekenissen hebben. Virtuele werelden geven aanleiding tot problemen van de menselijke natuur: lust, luiheid, afgunst en hoogmoed. De bewoners van deze virtuele spelwerelden hebben specialisten nodig – Gamedecs – Privé Onderzoekers met ervaring in deze werelden die werken om de geheimen en verkenningsmechanismen te ontdekken die in deze realiteiten verborgen zijn voor de opdracht van uw klanten.

Jij bent één van hen. jij bent een Gamedec

Gamedec is een authentieke RPG-ervaring waar beslissingen belangrijk zijn en gevolgen hebben. De wereld waarin je leeft past zich aan elke beslissing die je neemt aan. Naarmate het verhaal vordert, past je held zich ook aan. Net als in het “echte” leven kunnen de gevolgen van je keuzes onmiddellijk, langdurig of verborgen zijn en pas opduiken wanneer je ze het minst verwacht. Wat je ook beslist, het spel blijft neutraal zonder je keuzes te beoordelen of “betere” opties voor te stellen. Het is aan jou om te evalueren wat je hebt gedaan.

Gamedec is aanstaande vrijdag te koop in de PlayStation Store voor €34,99. PS5-exemplaren kunnen vanaf 10 maart in Europa worden gekocht en de fysieke release in de VS volgt.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password