Game Ready Driver voor Atomic Heart en THE FINALS; levert ook AI-gestuurde RTX Video Super Resolution aan GeForce-gamers!

NVIDIA heeft vandaag een nieuwe GeForce Game Ready Driver uitgebracht voor Atomic Heart met NVIDIA DLSS 3 en THE FINALS closed beta die op 7 maart van start gaat. Deze nieuwe driver introduceert ook ondersteuning voor RTX Video Super Resolution (VSR), die AI gebruikt om de kwaliteit te verbeteren van elke video die wordt gestreamd via Google Chrome- en Microsoft Edge-browsers op GeForce RTX 30- en 40-series GPU’s.

Game Ready voor Atomic Heart met NVIDIA DLSS 3
Toen Atomic Heart op 21 februari werd gelanceerd, beschikten GeForce RTX-gamers over toonaangevende prestaties dankzij de ondersteuning van de game voor NVIDIA DLSS 3, NVIDIA DLSS 2 en NVIDIA Reflex.

Wanneer men DLSS 3 inschakelt worden 4K-prestaties met een GeForce RTX 4090 met 90% verhoogd tot 184 FPS, en met een GeForce RTX 4080 met 80% tot 146 FPS. Met een GeForce RTX 4070 Ti op 1440p verhoogt DLSS 3 de prestaties met 62% en draait het op maximale instellingen op meer dan 160 FPS. En DLSS 3 kan ook helpen de prestaties te verbeteren in CPU-gebonden scenario’s.

Game Ready voor THE FINALS gesloten bèta!
Embark Studios’ THE FINALS is een aankomende free-to-play shooter die zich afspeelt in een zeer destructieve wereld, waardoor elke wedstrijd uniek is. De langverwachte game zit vol met NVIDIA-technologieën, waaronder:

  • NVIDIA Reflex – Ingeschakeld met één klik in het optiemenu, vermindert Reflex de systeemlatentie met maximaal 55%, waardoor de gameplay nog sneller reageert en acties sneller kunnen plaatsvinden in de game. In competitieve shooters zoals THE FINALS geeft Reflex gamers een concurrentievoordeel dat het verschil kan maken tussen winnen en verliezen…
  • NVIDIA DLSS – RTX-gamers kunnen hun prestaties maximaliseren door de AI-gestuurde NVIDIA DLSS-technologie in te schakelen.
  • NVIDIA RTXGI wordt gebruikt om nauwkeurig licht en schaduw te berekenen als gebouwen worden opengeblazen en muren neerkomen. RTXGI gebruikt hardware-versnelde ray tracing om rijkere en meer realistische globale verlichting te produceren. Gamers kunnen de dynamische modus van RTXGI inschakelen om te ervaren hoe licht realistisch door de omgeving kaatst, reageert op vernietiging en interageert met volumetrische mist en rook.

Op 7 maart start een nieuwe closed beta van twee weken, zodat gamers de kans hebben om THE FINALS uit te proberen voor de lancering later dit jaar.
NVIDIA RTX Video Super Resolution nu uit!
RTX Video Super Resolution is een AI-beeldverwerkingsupscaler waarmee GeForce-eigenaars upscaled video kunnen bekijken op 1440p- of 4K-schermen met AI-verbeterde scherpte. GPU’s uit de GeForce RTX 30- en 40-serie verwerken video’s met een lagere resolutie die worden afgespeeld op uw Chrome- of Edge-browsers om de kwaliteit van video’s te verbeteren.

Door de kracht van NVIDIA Tensor Cores te combineren met geavanceerde AI-beeldverwerkingstechnieken, zorgt RTX VSR voor intelligente scherpte en verbetering van kenmerken en randen, terwijl storende compressieartefacten worden verwijderd. RTX VSR werkt op de meeste video’s die in een browser worden afgespeeld, of het nu gaat om een favoriete streamer op Twitch of YouTube, of inhoud van streaming apps zoals Netflix, of Disney+.

Nieuwe games ondersteund door GeForce Experience’s optimale instellingen
Met de optimale instellingen van GeForce Experience kunnen gamers met één klik spelopties configureren voor de hardware van hun systeem, voor soepele, geoptimaliseerde gameplay. Meer dan 1000 titels worden ondersteund, en sinds onze laatste driverrelease hebben we ondersteuning voor nog eens 7 titels toegevoegd:

  • Atomic Heart
  • Company of Heroes 3
  • Hogwarts Legacy
  • PERISH
  • Sons Of The Forest
  • The Settlers: New Allies
  • Warlander
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password