Galactic Civilizations IV’s “Populi”-update: aangepaste rassen & instant transport onthuld

Galactic Civilizations IV’s “Populi” Update: Aangepaste rassen & Instant Transport onthuld
Gegroet,

Stardock heeft vandaag weer een belangrijke update uitgebracht voor de populaire 4X-strategiegame. Galactic Civilizations IV v2.4, genaamd de “Populi” update introduceert aangepaste Burger Races, Burger transport, UI upgrades en verbetert de taalondersteuning.

Stardock heeft goed geluisterd naar de feedback van de community en de v2.4 “Populi” update bevat onze meest gevraagde functie voor AlienGPT, zelf gegenereerde burgerrassen, compleet met unieke namen, beschrijvingen en portretten. Deze worden gegenereerd op basis van de specifieke biologische en culturele kenmerken van een beschaving en voegen diepte en personalisatie toe aan de gameplay. Deze functie verrijkt het universum van de game met dynamisch gegenereerde verhalen en gebeurtenissen, waardoor elke speelbeurt uniek en boeiend wordt.

Daarnaast introduceert de update een veelgevraagde functie voor Citizen-transport, waarmee burgers direct tussen kernwerelden kunnen worden verplaatst. Deze strategische toevoeging verbetert niet alleen het bevolkingsbeheer, maar opent ook nieuwe mogelijkheden om je beschaving te optimaliseren en uit te breiden in het heelal.

De nieuwe versie bevat ook:

  • UI-upgrades: Onze AlienGPT UI is bijgewerkt voor de nieuwe functie Burgerras. Daarnaast is het meldingspaneel van het Galactic News Network verbeterd om visuele rommel te verminderen.
  • Verbeterde lokalisatie: De update zorgt voor verbeterde lokalisatie, met name in het Koreaans, waardoor het spel meeslepender wordt voor een wereldwijd publiek.
  • Balansverbeteringen en bugfixes: Een nieuwe ronde balansverbeteringen en bugoplossingen verbetert de algehele stabiliteit en eerlijkheid van de gameplay.De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password