Ga vandaag nieuwe uitdagingen aan met nieuwe personages in 30XX’s Revenant’s Rise Update op PC via Steam

30XX, de mega-roguelite platformgame van Batterystaple Games waar wereldwijd 100 duizend superbots van genieten, komt met een gratis 1.1 Revenant’s Rise update met nieuwe uitdagingspersonages, Entropy-condities en andere verbeteringen.

Twee nieuwe personages in Hard Mode, de Revenants Vika en Jest, betreden de strijd! Voltooi de game met vijf of meer Entropy-moeilijkheidsmodificaties om deze speciale nieuwe varianten van Nina en Ace vrij te spelen en hun vaardigheden op de proef te stellen. Doorkruis bekende levels met nieuwe personages en maak je meester van een nieuw paar superkrachtige robo-busters.

Voeg meer chaos toe aan levels met vier nieuwe Entropy-condities, waaronder Endless Endeavor, waarmee je zo lang mogelijk door kunt gaan tot voorbij level 8! Of voer de moeilijkheidsgraad op met de nieuwe Twisted Glory Entropy Condition om extra gevaren toe te voegen aan Glory Zones en Contemplation Rooms.

De nieuwste update biedt nog meer mogelijkheden, waaronder een vernieuwde Mega Mode-campagne, meer dan twintig nieuwe Augments en vier nieuwe Prototypes, vrij te spelen kleurenpaletten voor personages en een kleurenpalet-selector in HQ, evenals bijgewerkte UI-lay-outs en visuele elementen. Een volledige lijst met opmerkingen over functies en oplossingen in update 1.1 vind je hier.

30XX is nu verkrijgbaar op Nintendo Switch en PC via Steam. De 1.1 update is nu beschikbaar op Steam, gevolgd door Nintendo Switch in de komende dagen.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password