Ga terug naar school met Session: Skate Sim en sluit je aan bij een community van ruim anderhalf miljoen spelers

NACON en creā-ture Studios maken bekend dat er nieuwe aanvullende content voor Session: Skate Sim is verschenen. Deze content is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc (Steam, Epic Games Store).
Sinds de lancering in september 2022 is Session: Skate Sim regelmatig verrijkt met nieuwe content. De game heeft inmiddels een publiek van meer dan 1,5 miljoen spelers getrokken. De studio blijft de game actief ondersteunen door regelmatig nieuwe updates en nog meer aanvullende content uit te brengen.

Urban skateboarding-fans die hun tricks graag perfectioneren op verschillende locaties, hebben nu een nieuwe omgeving om te verkennen: de “Schoolyard”, gebaseerd op een typische Amerikaanse high school. De school biedt diverse spots waar skateboarders van zullen genieten, zoals trapleuningen, houten bankjes, plantenbakken en lunchtafels. Daarbij zijn er 6 nieuwe objecten toegevoegd aan de Object Dropper, voor spelers die graag verschillende plekken op de map willen aanpassen.

Sinds 10 januari 2024 hebben leden van de PlayStation Plus Premium- en Extra-dienst toegang tot Session: Skate Sim op de PlayStation 5 en PlayStation 4, waardoor ze zich kunnen aansluiten bij een groeiende community van ruim anderhalf miljoen spelers!

Session: Skate Sim verwelkomt spelers in de authentieke skateboard-scene van de jaren 90, toen elke stoeprand en elke trap een uitnodiging was om je favoriete tricks uit te voeren. De ultrarealistische physics van de game wekken de sensatie van skateboarden tot leven, waarbij de studio een baanbrekend en uniek gameplay-element introduceert: de “True Stance Stick”, waarbij beide voeten onafhankelijk van elkaar met de twee sticks bestuurd worden. De leercurve is net zo veeleisend als in het echt: spelers moeten volhardend oefenen om het board te kunnen besturen en de verschillende tricks te kunnen uitvoeren, van de meest eenvoudige tot de meest complexe stunts. Daarnaast heeft de game een geïntegreerde video-editor, waarmee spelers hun grootste successen op video kunnen vereeuwigen.

Session: Skate Sim is verkrijgbaar Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, pc (Steam, Epic Games Store) en Nintendo Switch.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password