Ga samen met vrienden op spokenjacht in de aanvullende multiplayerscontent voor Luigi’s Mansion 3

Net nu Luigi denkt dat hij rustig kan slapen, begint het weer te spoken. Want binnenkort vliegen er namelijk een heleboel nieuwe spoken, games en gadgets als downloadbare content naar Luigi’s Mansion 3 op de Nintendo Switch. Met het vooruitzicht op twee nieuwe uitbreidingen in 2020, kunnen spelers zich alvast voorbereiden om opnieuw op spokenjacht te gaan. Op onze website kun je de verdieping met kasteelkamers-thema in de tumulttoren-stand alvast in actie zien.
Het Luigi’s Mansion 3 Multiplayerpakket, dat bestaat uit zowel DLC-pakket 1 als DLC-pakket 2, is vanaf nu in de voorverkoop voor € 9,99 verkrijgbaar in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch.
Het Luigi’s Mansion 3 Multiplayer DLC-pakket 1 verschijnt op 30 april 2020*. De DLC omvat onder andere drie nieuwe minigames voor de Luigi tegen Gooigi-multiplayerstand.** Hij levert ook drie nieuwe kostuums voor Luigi met bijpassende verdiepingsthema’s en nieuwe spoken voor de coöperatieve Tumulttorenstand. Spelers die de DLC aanschaffen, ontvangen als speciale bonus de in-game polterpuplamp genaamd Zaklamp type P. Deze kunnen spelers zowel in de verhaalstand als in de Tumulttoren gebruiken.
Luigi’s Mansion 3 Multiplayer DLC-pakket 2 verschijnt op 31 juli 2020 met aanvullende content en mogelijkheden voor zowel de Luigi tegen Gooigi-stand als de Tumulttorenstand. Inclusief drie nieuwe minigames voor Luigi tegen Gooigi en drie nieuwe Tumulttorenkostuums met bijpassende verdiepingsthema’s en spoken.
Dus verzamel je moed en je vrienden, en bereid je voor op nieuwe spokenjachten, want er komt weer heel wat griezelplezier naar Luigi’s spannendste avontuur ooit.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password