Ga op pad met de MudRunner American Wilds Launch Trailer

De indie hit Spintires: MudRunner krijgt nog meer grip met de American Wilds uitbreiding die vanaf vandaag beschikbaar is op PC, PS4 en Xbox One. De Switch-versie volgt op 27 november. Bekijk de American Wilds launch trailer om de veelgevraagde extra functies te zien: nieuwe voertuigen van Ford, Chevrolet, Hummer en meer, plus kaarten gebaseerd op de ruigste gebieden van de Verenigde Staten wat bijdraagt aan de unieke gameplay van MudRunner. Alles is beschikbaar in de nieuwe uitbreiding of als een op zichzelf staande editie die het basisspel, de uitbreiding en alle eerder uitgekomen DLC in één bevat.

Overwin modderig terrein, razende rivieren en andere obstakels die realistisch reageren op het gewicht en beweging van je voertuig, aangedreven door de geavanceerde physics-engine van het spel. Voor de eerste keer bevat American Wilds bekende voertuigen zoals onder andere de Ford F-150, de Chevrolet K5 Blazer en GM’s iconische Hummer. Deze toevoegingen verhogen het totaal aantal voertuigen tot 33, met meer dan 60 add-ons, alles is solo speelbaar of met maximaal drie andere in co-op multiplayer. Op PC voegen de toevoegingen zich bij de honderden mods die door de gepassioneerde MudRunner-community zijn gemaakt.

Andere toevoegingen zijn Mount Logmore en Grizzly Creek, twee nieuwe sandbox-kaarten geïnspireerd door de ruige landschappen van Montana, North Dakota en Minnesota. De kaarten bevatten ook een paar nieuwe uitdagingen voor kraanbediening en flatbed-levering.

Spintires: MudRunner – American Wilds en de American Wilds Editie zijn vanaf vandaag beschikbaar voor PC, PS4 en Xbox One.
Spintires: MudRunner – American Wilds Edition zal op 27 november uitkomen voor Nintendo Switch.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password