Ga op een magische zoektocht om de Dodo’s te redden in Joon Shining, nu verkrijgbaar op Steam.

Laad je magie op en bereid je voor op een avontuur als geen ander! In Joon Shining, een betoverde op fysica gebaseerde golfachtige platformer, reist een jonge magiër door het land met behulp van haar golfachtige magische vaardigheden om een dodo-beschaving van de ondergang te redden. Joon Shining is beschikbaar voor PC, Mac en Linux op Steam, samen met een gratis demo die je nu kunt bekijken.

Gebruik je magie om de lucht te buigen en de bal over fantastische banen in acht prachtig gerealiseerde werelden te leiden. Beheers nieuwe vaardigheden en beïnvloed de elementen om door obstakels heen te breken, nieuwe platforms te laten groeien, het landschap te veranderen en wezens af te schrikken die het bestaan van de dodo’s bedreigen.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password