Ga op avontuur met Paperman: Adventure Delivered – nu verkrijgbaar

Mindscape en Secret Item Games kondigen met trots aan dat Paperman: Adventure Delivered nu verkrijgbaar is voor Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, en pc via Steam.

Paperman: Adventure Delivered is een 3D-platformer waarin spelers kleurrijke werelden verkennen om verloren post terug te vinden en een hebzuchtige draak proberen te verslaan. Spelers kunnen aan de slag met vier unieke postbezorgers en wisselen van personage om unieke vaardigheden vrij te spelen. Zo gooit Paperman, de held van het spel, brieven als projectielen en kan hij over korte afstanden teleporteren. Express is het snelste personage en bezorgt dringende leveringen. Scrolly zweeft zorgeloos door de lucht en met zijn trouwe veer is hij in staat de hoogste platformen te bereiken. Carl, die wel een tegen een stootje kan, levert de zwaarste pakketten met grote zorg!
Over Paperman: Adventure Delivered
Het postkantoor van Paperman is erin geslaagd om 1 miljoen bezorgingen te doen! Om deze bijzondere prestatie te vieren, heeft het postkantoor besloten speciale gouden enveloppen te versturen naar hun trouwste klanten.

Op een avond dat de draak televisie zit te kijken, ziet hij het nieuws over de gouden brieven. Hebzuchtig als hij is, gebruikt de draak zijn oude magie om het postkantoor aan te vallen en alle post te stelen, inclusief de gouden brieven. Paperman en zijn team moeten er alles aan doen om de post en de gouden enveloppen terug te halen!

Belangrijkste kenmerken van Paperman: Adventure Delivered:

  • Lokale co-op in split-screen tot wel vier spelers op pc en PlayStation 5. Op PlayStation 4 en Nintendo Switch is lokale co-op mogelijk met twee spelers.
  • 4 unieke speelbare personages, waaronder: Paperman, Express, Scrolly en Carl. Spelers kunnen gemakkelijk en snel wisselen van personage bij de brievenbus.
  • 3 open werelden om te verkennen met eeuwenoude tempels, extreem hete woestijnen en hoge bergtoppen. Vlieg, spring, ren, teleporteer en duw je een weg door deze kleurrijke werelden.
  • Er zijn honderden collectibles te vinden, inclusief gouden brieven. Activeer daarnaast verborgen platformen, zet windbuizen aan en los uitdagende puzzels op.

Paperman: Adventure Delivered is nu wereldwijd digitaal verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch en pc via Steam. In Europa is de game ook fysiek verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5 en Nintendo Switch.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password