Ga naar het Wilde Westen in de nieuwe Escape Simulator DLC

Vandaag komt de nieuwe Wild West DLC voor Escape Simulator uit op Steam om 6PM CET / 12PM EST! Trek je jas aan, trek je sporen aan en maak je klaar voor dit avontuur dat je door vier nieuwe themakamers voert, groter dan ooit tevoren voor meer ontsnappingsplezier!
De Wild West DLC zal beschikbaar zijn voor €4,99!

De Wild West DLC voegt vier nieuwe spannende kamers toe aan Escape Simulator, allemaal passend bij het thema van het Wilde Westen: het Sheriff’s Office, de Saloon, de Bank en het Postkantoor en de Train. Terwijl het aanbevolen aantal spelers voor eerder uitgebrachte kamers drie was, kunnen deze kamers gemakkelijk worden gespeeld door groepen van vier!
Beschrijving van de afbeelding

Om ervoor te zorgen dat spelers in gepaste stijl aan dit avontuur kunnen beginnen, gaat deze toevoeging aan het spel gepaard met een nieuwe set outfits. Wil je gekleed gaan als een strakke sheriff, of ben je liever een ruige outlaw? De keuze is aan jou! En dat is nog niet alles – een soundtrack bestaande uit vier nummers is ook toegevoegd voor bij elk van de nieuwe Wild West kamers.
Beeldbeschrijving

Of spelers nu de DLC bezitten of niet, alle assets die in deze nieuwe kamers worden gebruikt zullen beschikbaar zijn in de room editor zodat ze hun eigen Wild West kamers kunnen bouwen. Met inmiddels meer dan 1,4 miljoen spelers over de hele wereld die van Escape Simulator genieten, betekent dit onbeperkte mogelijkheden om het Wilde Westen in al zijn vormen te verkennen (en te ontsnappen)!

Kenmerken

  • Los puzzels op. Trotseer een groeiende collectie interactieve escape rooms, verspreid over zes vreemde en wonderlijke locaties: “Labyrint van Egypte”, “Op drift in de ruimte”, “Edgewood Mansion”, “Omega Corporation”, “Steampunk Airship” en “Wild West”.
  • Werk samen met vrienden. Elke Escape Simulator kamer ondersteunt online co-op! Bundel je krachten met vrienden om je teamwork te testen en samen puzzels aan te pakken.
  • Powered by the community. Gebruik de Room Editor om je eigen *droom* escape room te bouwen. Of duik in een van de meer dan 3.000 aangepaste kamers gebouwd door onze creatieve community.
  • Kleed je om indruk te maken. Draag gekke hoeden, pas je personage aan en draag een reeks thema-outfits, op maat gemaakt voor elke puzzelomgeving.
  • Veroorzaak chaos! Breek vazen. Laat sloten smelten. Herschik het meubilair. Maak er een puinhoop van! Als het niet vastgespijkerd is, kun je het oprapen (en onvermijdelijk naar je vrienden gooien).
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password