Ga naar de ontsnappingskamer Portal in de nieuwe Escape Simulator DLC

Hallo, en welkom proefpersonen. Jullie eerste taak is om te ontsnappen. De aankomende Portal Escape Chamber van onze collega’s van Escape Simulator is ontworpen om jullie anti-inperkings- en samenwerkingsvaardigheden te testen. Ontsnap op tijd, want de effecten van langdurige blootstelling aan dodelijke neurotoxines maken geen deel uit van deze test… of neem je tijd als je dat echt wilt. Gratis in Escape Simulator op 7 september!

Ontsnappen in VR!

De aankomende Portal Escape Chamber DLC van coöp-puzzelspel Escape Simulator neemt je mee achter de schermen van het Aperture Science Computer-Aided Enrichment Center met een ontsnappingskamer met Portal-thema. In deze nieuwe DLC, ontworpen door Pine Studio met toestemming van Valve, heeft een klein incident op de werkplek met thermische ontmoedigingsstralen de Aperture Laboratories afgesloten en jij (en maximaal negen andere spelers) zitten daar vast. Raak alsjeblieft niet in paniek, want je kunt je medetestpersonen afleiden. Je moet puzzels oplossen, een Personality Core repareren, oude kubusvormige vrienden weerzien en de veiligheidsprotocollen van het Aperture Laboratories doorbreken om te ontsnappen. En deze keer is de taart geen leugen. Dat beloven we.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password