Ga naar de balzaal van Versailles met barokke beats in Just Dance 2024 Edition, in samenwerking met de CNC en het Chateau De Versailles

Vandaag kondigen Ubisoft, het Franse Nationale Centrum voor Film en Bewegend Beeld (CNC) en het Paleis van Versailles aan dat Just Dance 2024 Edition, het volgende deel van de nr. 1 muziekvideogame-franchise aller tijden, de 18e eeuw tot leven zal brengen met een moderne pop twist in een geheel nieuwe Just Dance map: Een nacht in het kasteel van Versailles.

De samenwerking tussen de CNC, het Paleis van Versailles en Ubisoft is ontwikkeld als onderdeel van het Culturele Olympiade programma. In de aanloop naar de Olympische en Paralympische Spelen van 2024 in Parijs heeft het Internationaal Olympisch Comité (IOC) het programma Culturele Olympiade opgezet om de dialoog tussen sport en cultuur op zijn grondgebied te bevorderen.

In A Night in the Château de Versailles bewegen de spelers zich door het werelderfgoed van het paleis van Versailles, waarbij ze zich onderdompelen in de prachtige tuinen, de Latona Fontein en de majestueuze Spiegelzaal op een modern poparrangement van twee barokke muziekstukken: Lully’s “Marche Turque” (Mars voor de Turkse ceremonie) en Rameau’s “Les Sauvages” (De wilden).

Alle aspecten van A Night in the Château de Versailles, inclusief de muziek, dans, kostuums en locaties, mixen historische authenticiteit met upbeat pop elementen die fans van de Just Dance franchise kennen en liefhebben om een extravagante feestervaring te creëren. Ontwikkeld en ontworpen door de gezamenlijke inspanningen van Ubisoft en de afdeling van het Paleis van Versailles, Château de Versailles Spectacles, en met steun van de CNC, combineert de choreografie moderne dansbewegingen met klassieke hofdansen.

Spelers kunnen zich onderdompelen in het hof van koning Lodewijk XIV in A Night in the Château de Versailles, wanneer Just Dance 2024 Edition lanceert op 24 oktober op Nintendo Switch, PS5 en Xbox Series X|S.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password