Ga met ons mee op een Galactic Sightseeing Tour – Verken de prachtige locaties in Trigon: Ruimteverhaal van Sernur.Tech

Trigon: Space Story is een roguelike strategiespel voor één speler dat zich afspeelt in de uitgestrektheid van de ruimte. Het nodigt toekomstige kapiteins uit om een intergalactisch schip te helpen de verre uithoeken van het heelal te verkennen. Maar hoewel het heelal enorm is, betekent dat niet dat het niet vol zit met prachtige – zij het gevaarlijke – bezienswaardigheden. Vandaag wil het ontwikkelingsteam van Sernur.Tech graag enkele locaties met je delen die je kunt verwachten als je met je capabele bemanning door de kosmos scheurt.

Het maakt niet uit waar of wanneer je uit het raam van je cockpit kijkt, er is altijd wel iets spectaculairs te zien; van onvoorspelbare asteroïdengordels, dichte nevels en krachtige quasars, tot verleidelijke pulsars, vurige supernova’s en enorme zwarte gaten. Kosmische kleuren zullen je ruimteschip omhullen terwijl je langs planeet na planeet reist, nooit echt wetend wat er daarna voor je ogen zal verschijnen.

De talrijke regio’s van de verkenbare ruimte in Trigon: Space Story zitten vol met verschillende omgevingen en missies. Het reizen tussen deze regio’s zou een lange en zware reis zijn, ware het niet dat je schip de mogelijkheid heeft om een Gate Jump te maken bij specifieke poorten die in elke sector zijn opgezet. Door dit proces kunnen jij en je bemanning met de snelheid van het licht van sector naar sector reizen, zodat je meer interstellaire geneugten kunt ervaren.

Ga nu met ons mee op een korte tour door de melkweg en zie welke adembenemende hemelse bezienswaardigheden je te wachten staan in de nieuwste trailer voor Trigon: Space Story:
Trigon: Space Story plaatst spelers in de stoel van de kapitein van een volledig upgradebaar sterrenschip, waar ze alles moeten beheren, van wapensystemen en motoren tot de dagelijkse taken van de bemanning van het schip. Het procedureel gegenereerde universum biedt veel ruimte voor verkenning in de vier hoofdstukken van de verhaalcampagne, met negen sectoren die elk meer dan 10 afzonderlijke systemen bevatten. Met gevaarlijke anomalieën in de ruimte, rondzwervende bendes ruimtepiraten en een complex web van intergalactische politiek om te navigeren, zullen spelers elke aanpak moeten strategiseren met ontelbare factoren om rekening mee te houden. Rust elk schip uit met meer dan 70 verschillende wapens en speel vanuit het perspectief van vier zeer unieke soorten, elk met hun eigen eigenaardigheden en voordelen. Het procedureel gegenereerde roguelike-universum biedt elke run een nieuw avontuur en dwingt spelers om de betekenis van “Improviseren, Aanpassen, Overwinnen” echt te leren.

Belangrijkste kenmerken:

  • Oh Captain, My Captain: Het is jouw show daarbuiten en het is aan jou om je bemanning te leiden en te inspireren, beslissingen te nemen op leven en dood, en het meest stoere schip in de melkweg te bouwen.
  • Bouw het beste schip in de sterren: Rust je sterrenkruiser uit met meer dan 70 soorten wapens, waaronder lasers, turrets, plasmakanonnen, bommen, drones en meer.
  • It’s a Culture Thing: Meerdere soorten, elk met hun eigen unieke kwaliteiten, zoals de oorlogszuchtige militante Rakkhi, of de sluwe en volhardende Mensen.
  • Beslissingen, beslissingen..: Je vindt een beschadigd schip met een bemanning die gered moet worden. Neem je de nobele weg en red je hen? Of raak je ze terwijl ze zwak zijn en neem je hun spullen?
  • Elke keer een nieuw avontuur: Een procedureel gegenereerd universum zorgt ervoor dat geen enkele run hetzelfde is, waardoor spelers gedwongen worden om te leren, zich aan te passen en nieuwe strategieën te bedenken om de overwinning te behalen.
  • Stellar verhalen om te ontvouwen: Een verhaalstand die bestaat uit vier hoofdstukken en vier verschillende perspectieven van elk soort, die allemaal hun eigen eigenaardigheden hebben en hun eigen rol spelen in het overkoepelende plot.

Trigon: Space Story’s demo is momenteel op Steam. Als je een fan bent van FTL, roguelikes, of galaxy-spanning avonturen, probeer het dan zelf, en voeg het spel toe aan je verlanglijstje door de pagina te bezoeken die hier te vinden is: https://store.steampowered.com/app/1226510/Trigon_Space_Story.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password