Ga mee op jacht tijdens de volle maan in De Sims 4 Weerwolven, verkrijgbaar vanaf 16 juni

Electronic Arts Inc. en Maxis hebben vandaag het langverwachte De Sims 4 Weerwolven Game Pack onthuld, dat vanaf 16 juni verkrijgbaar is voor pc en Mac via Origin en Steam, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One.

Komend seizoen kunnen Simmers aan de slag met nieuwe content die ze aanmoedigt om de nacht te veroveren, en zich om te toveren in nieuwe en spannende versies van zichzelf.

Met De Sims 4 Weerwolven Game Pack leren Simmers de innerlijke weerwolven van hun Sims kennen, verkennen ze de mysterieuze wereld van Moonwood Mill en ontdekken ze de overlevering en geheimen van hun nieuwe weerwolfleven. Sims kunnen hun nieuwe dierlijke aard omarmen (of bestrijden), ’s nachts huilen nadat ze zijn getransformeerd, zich aansluiten bij roedels en in razernij ontsteken bij het zien van de volle maan. Weerwolf-Sims kunnen hun lotgenoten ontmoeten of in hun eentje proberen de nacht door te komen.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com