Ga ervoor met Diablo IV Mother’s Blessing Weekend en aanbieding

Voor iedereen die zich nog niet bij de 12 miljoen spelers van Diablo IV heeft gevoegd, is dit een goed moment om het eeuwige conflict aan den lijve te ondervinden. Van 29 augustus, 19:00 uur, tot 5 september, 19:00 uur, krijgt Diablo IV tot 25% korting op Battle.net.

Bovendien heeft de Heilige Moeder van Sanctuary, van 1 september 19.00 uur tot 5 september 19.00 uur, een geschenk gegeven waarmee spelers 25% meer XP en goud kunnen ontvangen (geldt voor zowel de Seizoens- als de Ethernal Realm en voor alle World Tiers). Deze boost komt niet vaak voor, dus grijp deze kans om je personage(s) te levelen en legendarische buit te pakken. Of je nu nieuw bent in de wereld van Sanctuary of een veteraan – profiteer van deze verhoogde snelheid om wat demonen af te slachten!

Vergeet niet om de extra Season of the Malignant verhaallijn en quests uit te proberen in aanloop naar ons onlangs aangekondigde Season of Blood, dat op 17 oktober van start gaat. Bekijk de blog voor meer informatie!

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password