Ga door tijd en ruimte om je vrouw terug te vinden in 41 hours, komt naar winkels in februari

Ethan is een wetenschapper die geobsedeerd is door zijn werk, maar hij houdt van één ding meer dan van zijn carrière: zijn vrouw. Als ze wordt vermist, deinst hij nergens voor terug om haar te vinden, zelfs niet om de tijd naar zijn hand te zetten. Struin de dimensies af en vervorm het ruimte-tijdcontinuüm om terug te vinden wat verloren is gegaan voordat het te laat is in de space FPS-game 41 Hours, die op 25 juli 2023 in de winkels ligt voor PlayStation 4 en PlayStation 5!

Ethan gebruikt zijn tijd in het laboratorium om de wetenschap van teleportatie, cloaking en zelfs tijdreizen onder de knie te krijgen. Reis in je zoektocht door exotische buitenaardse omgevingen en zet je hersens en wapenvaardigheden in tegen legers buitenaardse vijanden, robots en zelfs ruimtezombies.

Je weet nooit welke nieuwe verschrikkingen er om de volgende hoek liggen, maar Ethan leert zes krachtige wapens te gebruiken om een kans te maken. Deze zijn zorgvuldig verfijnd om zo realistisch mogelijk aan te voelen, zelfs tot en met de bevestigingen en het gebruik. En als al het andere faalt, kan Ethan de omgeving zelf manipuleren dankzij zijn nieuw gevonden krachten van telekinese.

Welke probleemoplossende stijl je ook verkiest, 41 Hours en het breinbrekende verhaal en de puzzels stellen je vaardigheden op de proef in 11 hoofdstukken en 20 uur snelle shooter-gameplay.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password