Ga aan de slag met Carribean Avonturen in Survival: Fountain of Youth op PC, PS5 en Xbox Series X|S in Q1 2023

Survival: Fountain of Youth, de single-player survival game die zich afspeelt op de 16e-eeuwse Caribische eilanden van ontwikkelaar Odinsoft, zet koers naar een wereldwijde lancering op Steam voor Windows PC, PlayStation 5, en Xbox Series X|S in Q1 2023. Een vernieuwde demo verschijnt vandaag in samenwerking met het Steam Survival Fest, met nieuwe gameplay-systemen en volledige ondersteuning voor de gamepad.

Ervaar de dageraad van de Age of Discovery als een lid van Juan Ponce de Leon’s expeditie bemanning op een zoektocht naar de legendarische Fontein van de Jeugd. Nadat je een schipbreuk hebt overleefd en wakker wordt op de kust van een onbewoond tropisch eiland, ga je in deze vreemde nieuwe omgeving op zoek naar de rest van de Leon’s bemanning en vertrouw je op je verstand en vaardigheid om de elementen te overleven.

Verzamel materialen om voorwerpen te maken en in leven te blijven. Maak een kampvuur om de kou te verdrijven en kook wild om de altijd aanwezige dreiging van honger te verdrijven. Blijf gevoed en gehydrateerd om je energieniveau op peil te houden, zet provisorische schuilplaatsen en kleding in elkaar, en verander takken en stenen in gereedschappen voor het verzamelen van grondstoffen. Ontwikkel de vaardigheden om honderden voorwerpen te bouwen – eenvoudige speren, metalen pantsers, leer-droogstations, musketten waarmee je allerlei gevaarlijke wilde dieren kunt verslaan – allemaal in naam van de overleving.

Bouw zeeschepen en reis naar verschillende eilanden om belangrijke goederen van en naar elke locatie te vervoeren. Bouw vijf soorten schepen, waaronder basisvlotten, schoeners en catamarans, en verbeter ze voor extra duurzaamheid en meer opslagruimte om een drijvende basis te creëren. Vis vanaf de zijkant van boten, kook voedsel voor lange reizen en breng rustgevende nachten door met slapen aan boord. Zeeverkenning is van vitaal belang om nieuwe locaties te vinden, maar wees op je hoede, want plotselinge stormen en onvoorspelbare stromingen kunnen het tij van elke expeditie doen keren.

Doorkruis meer dan 20 eilanden, overdag helder en levendig en de thuisbasis van een verscheidenheid aan flora, fauna en hulpbronnen die wachten om ontdekt te worden. Breng de omgeving in kaart om een indruk te krijgen van het land en begeef je naar interessante punten om sporen van vroegere scheepsmaten en lang vergeten geheimen van een oude beschaving te ontdekken.

Survival: Fountain of Youth biedt een diepgaande survival-ervaring voor één speler tegen een historisch geïnspireerde achtergrond. Overwin de natuur: trotseer gevaarlijke roofdieren zoals wolven en haaien, vlucht voor onvoorspelbare weersomstandigheden en nog veel meer, terwijl je een rijk gedetailleerde verzameling eilanden verkent. Volg het hoofdverhaal of ga de open wereld in om nieuwe creatieve paden te bewandelen en talloze uitdagingen het hoofd te bieden.

Survival: Fountain of Youth komt in Q1 2023 op Steam voor Windows PC, PlayStation 5, en Xbox Series X|S met Engelse, Franse, Italiaanse, Duitse, Spaanse, Russische, Chinese, Koreaanse, Japanse, en Braziliaans Portugese taalondersteuning. Een bijgewerkte, gratis demo is beschikbaar op Steam met nieuwe ondersteuning voor Engels, Frans, Chinees, Duits en Russisch
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password