G.I. Joe: Wrath of Cobra gaat in wereldpremière op The MIX Next Showcase

G.I. Joe: Wrath of Cobra, de retro-stijl beat ‘em up die zich afspeelt in het tijdloze G.I. Joe-universum van ontwikkelaar Maple Powered Games en uitgever Freedom Games, is zojuist aangekondigd. Bereid je voor op de grootste missie van G.I. Joe tot nu toe op pc via Steam, Epic Games Store en GOG en op Nintendo Switch in Q1 2024, zoals vandaag onthuld op The MIX Next.

De legendarische G.I. Joe-franchise keert terug voor beat’em up-actie in arcadestijl met Duke, Scarlett, Snake Eyes, Roadblock en andere geliefde favorieten uit de franchise. Navigeer over land, lucht, zee en zelfs de ruimte door iconische locaties zoals Cobra Island, de Pit, Cobra’s topgeheime onderwaterbasis en nog veel meer terwijl je het nieuwste plan van de sluwe Cobra Commander om de wereld over te nemen dwarsboomt.

Gebruik een arsenaal aan wapens, explosieven en nog veel meer om de woeste krachten van Cobra te bestrijden en het op te nemen tegen Troopers, Ninja Vipers, HISS Tanks, de dodelijke Crimson Guard en nog veel meer. Maak krachtige combo’s en beheers de speciale vaardigheden van elk personage om het tij van de strijd te keren. Leer ontwijken en pareren om de kansen te overwinnen en de wereld te redden.

Speel met maximaal vier spelers online of op de bank in de speltypen Story of Arcade. Liefdevol gedetailleerde handgetekende pixelillustraties en klassieke tekenfilmachtige cutscènes zorgen samen voor de ultieme G.I. Joe-ervaring met een op arcade geïnspireerde soundtrack van de legendarische componist Tee Lopes (Sonic Mania, TMNT Shredder’s Revenge, Streets of Rage 4 – Mr. X Nightmare DLC) en van Crush 40’s leadzanger Johnny Gioeli (Super Smash Bros. Ultimate, Mario & Sonic op de Olympische Spelen Tokyo 2020).

“G.I. Joe is een absolute klassieke franchise met een van de beste fanbases. Werken aan deze game is een droom die uitkomt en het was een feest om de game te maken die ik altijd al wilde zien voor G.I. Joe,” aldus Kerry Vandenberg, medeoprichter van Maple Powered Games. “We zijn vereerd om de fans van G.I. Joe de videogame te geven die ze verdienen met de meest authentieke ervaring mogelijk.”

“G.I. Joe is een van de meest iconische merken uit de jaren 80 en het was het gouden tijdperk van arcadegames. Om de groeiende populariteit van games met een retro-thema te vieren, vinden we het geweldig om samen te werken met Maple Powered Games en Freedom Games om G.I. Joe-fans onze allereerste Hasbro Retro Arcade-ervaring te bieden in deze spannende interpretatie van een klassieke 2D beat ‘em up”, aldus Eugene Evans, SVP Digital Strategy and Licensing bij Hasbro.

G.I. Joe: Wrath of Cobra is verkrijgbaar op pc via Steam, Epic Games Store en GOG met ondersteuning voor Windows, Mac en Linux-besturingssystemen en Nintendo Switch in Q1 2024.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password