Fysieke retailversie Stray komt ook naar PlayStation 4

Annapurna Interactive en iam8bit, samenwerkend met Skybound Games voor de distributie, maken bekend dat de fysieke retailversie van Stray op 8 november verschijnt voor PlayStation 4 en wordt geleverd inclusief zes full-color artkaarten.  Spelers die de retailversie van Stray aanschaffen voor de PlayStation 4, krijgen ook een gratis upgrade naar de PlayStation 5-versie van Stray.

Stray is een hooggeprezen third-person avontuur van ontwikkelaar BlueTwelve Studio waarin je als een kat speelt. De game verschenen afgelopen zomer en werd toen warm ontvangen door kattenliefhebbers van over de hele wereld. De retailversie van Stray voor de PlayStation 5 verschijnt op 20 september, op 8 november gevolgd door de PlayStation 4-versie. Fans kunnen beide versies van de game nu pre-orderen.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password