Fysieke release aangekondigd voor Persona 5 Royal op Nintendo Switch

ATLUS heeft vandaag aangekondigd dat pre-orders ook beschikbaar zullen zijn voor de fysieke edities van Persona 5 Royal voor Nintendo Switch. Fans kunnen binnenkort een pre-order plaatsen voor de Launch Edition of de 1 More Edition (via Shop ATLUS) voor Xbox Series X|S, Xbox One en Nintendo Switch. Persona 5 Royal lanceert op 21 oktober 2022 voor Xbox Game Pass, Xbox Series X|S, Xbox One, Windows, Steam, PlayStation 5 en Nintendo Switch.
Spelers kunnen de Launch Edition pre-orderen die de basisgame Persona 5 Royal en meer dan 40 items van eerder uitgebrachte downloadbare content bevatten, of de fysieke 1 More Edition, die in beperkte oplage en exclusief verkrijgbaar is op Shop ATLUS.

Zet het masker van Joker op en sluit je aan bij de Phantom Thieves of Hearts om de ketenen van de moderne maatschappij te breken. Beraam grootse overvallen om de geesten van corrupte mensen te infiltreren en ze van gedachten te laten veranderen! Persona 5 Royal introduceert een nieuw semester op de Shujin Academy, een nieuw gebied in Tokio om te verkennen, nieuwe personages, een spiksplinternieuwe verhaallijn en nog veel meer! Zelfs voor de meest doorgewinterde Phantom Thieves onder ons is Persona 5 Royal een nieuwe uitdaging om conventies te doorbreken, je innerlijke kracht te ontdekken en te vechten voor gerechtigheid.

Speel de veelgeprezen JPRG voor de eerste keer op consoles van de huidige generatie vanaf 21 oktober 2022.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password