Fysieke editie Death’s Gambit nu beschikbaar voor de PlayStation 4

Mindscape, Skybound Games, Adult Swim Games en White Rabbit kondigen aan dat de fysieke editie van de populaire 2D actiegame met diepgaande RPG-elementen Death’s Gambit vanaf nu beschikbaar is voor de PlayStation®4. Het is voor het eerst dat er een fysieke editie van de game in de winkels ligt. Death’s Gambit is verkrijgbaar voor een vriendelijke prijs van €24,99.

Death’s Gambit werd oorspronkelijk in 2018 uitgebracht en is ondertussen al door honderdduizenden Metroidvania- en platformfans met veel plezier gespeeld. Sindsdien is Death’s Gambit nog flink verbeterd en aangevuld met een aantal nieuwe functies, waaronder:

  • Een nieuw animatie-annuleringssysteem om gevechten vloeiender te laten verlopen.
  • Ondersteuning voor speedrunners met de mogeljkheid om cutscènes over te slaan en een in-game timer is toegevoegd.
  • Diverse balansupdates, bugfixes en upgrades die zowel de prestaties als stabiliteit ten goede komen.

In Death’s Gambit gaat de speler in een episch avontuur het gevecht aan tegen de legendarische onsterfelijken van Siradon, een zeer gestileerde gotische wereld van beesten, ridders, griezels, bewakers en meer. Om de uitdagende gevechten te overleven heeft de speler een groot arsenaal aan krachtige wapens en vaardigheden tot zijn beschikking. In het begin van de game is het mogelijk om uit zeven speelbare klassen te kiezen en gedurende het avontuur kun je jouw held aanpassen met nieuwe uitrusting en skills. Verken donkere bossen, middeleeuwse ruïnes en bevroren gebieden, versla torenhoge bazen en probeer de ultieme vaardigheidstest in de Heroic- of New Game Plus-modus.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password