Fysieke editie Cuphead aangekondigd voor Xbox One, Nintendo Switch en PlayStation 4

tudio MDHR en de uitgever iam8bit, ondersteund door distributeur Skybound Games, hebben een fantastische nieuwe trailer uitgebracht met details over de fysieke editie en Collector’s Edition van de populaire platformer Cuphead. De iam8bit Collector’s Edition is exclusief te pre-orderen bij iam8bit.com. De fysieke versie ligt vanaf 6 december in de winkels, de Collector’s Edition komt later beschikbaar.

“We wilden al heel lang een fysieke editie van Cuphead uitbrengen,” aldus Maja Moldenhauer, director bij Studio MDHR. “De nostalgie achter het design van Cuphead komt beter dan ooit tot zijn recht bij de wonderlijke, tastbare ervaring waarbij je een geliefde game van de plank pakt, het doosje opent, en in een nieuwe uitdaging of groot avontuur duikt. Dat gevoel is onvergelijkbaar, en we vinden het geweldig dat de teams van iam8bit en Skybound ons helpen om Cuphead fysiek in handen van spelers te krijgen, waarbij de fysieke versie is gemaakt met hetzelfde hoge niveau van zorg en vakmanschap als waarmee we de game zelf hebben gemaakt. Na een jaar vol spannende ontwikkelingen hier bij Studio MDHR, kan ik geen betere afronding bedenken dan met deze release.”

De fysieke editie van Cuphead wordt standaard geleverd met The Delicious Last Course DLC-uitbreiding, zes verzamelbare Cuphead funnies cards, een Cuphead Club lidmaatschapskaart en prachtig artwork in de binnenkant van de hoes.

Het is vijf jaar geleden dat spelers voor het eerst met Cuphead en Mugman de Inkwell Isles konden verkennen. Sinds zijn release in 2017 werd Cuphead een indie-fenomeen met vele verwante producten, waaronder een onlangs verschenen tekenfilmserie op Netflix. Studio MDHR, iam8bit en Skybound Games breiden de aantrekkingskracht van Cuphead verder uit met een fysieke editie en Collector’s Edition.

Voor al het nieuws over Cuphead en de vijfde verjaardag van de game volg je Studio MDHR op Twitter. Voor updates over de fysieke versie volg je iam8bit op Twitter.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password