Fysiek gebaseerde RTS Toy Tactics trekt schuimzwaarden voor de strijd op Steam vandaag

Toy Tactics, een gezinsvriendelijke, op fysica gebaseerde RTS die de geschiedenis van oorlogsvoering omvat van ontwikkelaar Kraken Empire en uitgever Joystick Ventures, creëert vandaag een canvas van gevechten op pc’s via Steam Early Access.
Omarm de creativiteit als kunstenaar en troepencommandant. Schets strategisch stervormige, cirkelvormige of hartvormige formaties om het tij van de strijd te keren, maar elke denkbare vorm is mogelijk. Herbeleef kinderlijke gelukzaligheid door tactische planning, waarbij je tonnen in massa geproduceerde rivaliserende speelgoedlegers ten val brengt. Trek ten strijde met het Imperium, Pendragon of Kyoukai leger, elk met hun eigen speciale krachten gebaseerd op hun echte tegenhangers.

Volg onder leiding van de beroemde militaire generaal Sun Tzu zijn woorden uit The Art of War om het evenwicht van Erebus te herstellen, een hiernamaals voor strijders voorbij tijd en ruimte. Vecht tegen acht taaie speeltypes en vind oude artefacten die speciale passieve vaardigheden verlenen.

Ontketen oproepingsspreuken, variërend van het genezen van eenheden op het randje van de dood tot het laten vallen van Jenga-achtige muren van sintelblokken. Kijk hoe plastic stukjes van elke vijand in de zandbak stuiteren op een domme slapstickmanier om herinneringen op te halen aan de goede oude tijd in de speeltuin.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password