Future Games Show onthult Bright Memory: Infinite voor PS5, Switch

Bright Memory: Infinite, de high-octane, visueel verbluffende first-person shooter gemaakt door indie-ontwikkelaar FYQD Studio en gepubliceerd door PLAYISM, zal schiet-en-slash op de PlayStation 5 en Nintendo Switch naast de eerder aangekondigde Xbox Series X|S-versie, zoals aangekondigd op de Future Games Show.

Zowel de Xbox Series X|S- als de PlayStation 5-versie ondersteunen raytracing met reflecties op 60 FPS, met een 120 FPS-prestatiemodus die ook beschikbaar is voor degenen die de meest vloeiende gevechtservaring zoeken. De PlayStation 5-versie maakt ook gebruik van DualSense adaptieve trigger-functies, alleen beschikbaar in deze editie.

Aan de andere kant van het krachtspectrum bevindt zich de Nintendo Switch-versie, die rechtstreeks op de hardware draait en niet via de cloud, met multi-sampling of TAA anti-aliasing voor een stijlvolle presentatie onderweg, samen met ondersteuning voor gyroscopisch richten. Elke console-editie zal alle cosmetische DLC van de pc-versie bevatten met de basisgame.

Oorspronkelijk uitgebracht in 2021 op PC, Bright Memory: Infinite combineert de vaardige gunplay van first-person shooters met de intense swordplay van hack-and-slash actiegames. Combineer schoten, slashes, acrobatische manoeuvres en psychische krachten om je een weg te banen door futuristische soldaten en demonen uit de oude Chinese mythologie. Speel nieuwe vaardigheden vrij via een diepe, vertakkende vaardigheidsboom die nieuwe krachten en upgrades onthult.

Ontrafel als de speciale agent Shelia het mysterie waarom er tijdens de Chinese nieuwjaarsviering een zwart gat is ontstaan. Tot de tanden bewapend, neemt Shelia het op tegen krachten die dit fenomeen en de beesten die eruit voortkomen in hun macht willen krijgen. Leg de ondoorgrondelijke waarheid bloot over twee met elkaar verstrengelde werelden en tijdlijnen en de mysterieuze gemaskerde man achter dit alles.

Bright Memory: Infinite verschijnt later dit jaar voor de Xbox Series X|S, PlayStation 5 en Nintendo Switch, met ondersteuning voor Engels, Vereenvoudigd Chinees en Japanse spraak en tekst, en Traditioneel Chinees, Latijns-Amerikaans Spaans, Duits, Frans, Russisch, Braziliaans Portugees, Italiaans en Koreaans taaltekst.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password