Future Games Show Onthulling: Levendige Life-Sim Go-Go Town! Herstelt PC, Consoles 2024

Hou je helm vast, stroop je mouwen op en verken de verrukkelijke wereld van Go-Go Town! Het team van AAA-industrieveteranen van Prideful Sloth, geleid door een voormalige Activision-producer en Rocksteady Technical Artist, is zojuist onthuld op The Future Game Show Spring Showcase 2023 en nodigt je uit om in 2024 Go-Go Town! te betreden als nieuwste burgemeester op PlayStation, Xbox, Nintendo Switch en pc via Steam.

Gedumpt in een vervallen stad, ontdek je dat je in deze rol bent gelokt door het hebzuchtige bedrijf TownCo, en dat hun stadsrestauratieproject een gigantische zwendel is. Maar met zorgvuldige planning en veel lef kun je de stad in haar oude glorie herstellen en misschien zelfs de stad uit de klauwen van TownCo bevrijden!

Wie zei dat burgemeester zijn makkelijk zou zijn?! Steek je handen uit de mouwen; vorm het land, speel met elektrisch gereedschap, leg nieuwe wegen en glimmende nieuwe winkels aan, trek toeristen aan en jongleer met onverwachte uitdagingen en rampen… Elke beslissing en actie die je neemt, bepaalt de toekomst van je stad.

Maar zelfs de drukste bijen hebben een kans nodig om te ontspannen! Spring in je auto en ga naar de stad, waar je de eclectische stadsbewoners kunt leren kennen, kunt dansen alsof niemand kijkt, je highscore in de speelhal kunt overtreffen, een brutale hotdog kunt eten, een wheelie kunt maken op je fiets of zelfs een koe kunt high-fiven (als dat je ding is).

Ben je klaar om de uitdaging aan te gaan om Go-Go Town te herstellen en te bevrijden uit de klauwen van TownCo? Doe met ons mee om de stad vanaf de grond opnieuw op te bouwen!

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com