Freedom Games op Gamescom: Geweldige Indies Showcase, Game Onthullingen, Release Data, Meer

Freedom Games kondigde vandaag op Gamescom de plannen van het uitgeverslabel aan voor de rest van 2022 en in 2023, evenals een wereldpremière van de tijdreizende sociale misleidingsgame Last Words. Andere onthullingen zijn releasedata, release windows en spannende nieuwe gameplay features van langverwachte titels als Broken Pieces, 9 Years of Shadows, Mail Time, One Lonely Outpost, en meer.

Last Words zet twee gebroken tijdreizigers gevangen in een onbekend tijdperk met de filosofische theorie van het Prisoner’s Dilemma als enige uitweg. Speel extraatjes, verbruiksartikelen en trucs vrij om de ontsnappingsplannen van de andere reiziger uit te buiten. Verzamel in elke tijdsperiode talloze schatten en cosmetica, maar houd die buit dicht bij de borst, anders kunnen ze worden gestolen door een verrader.
Broken Pieces, de psychologische thriller die zich buiten de stroom van de tijd afspeelt van ontwikkelaar Elseware Experience, ontdekt een verrassende paranormale kracht op PC vrijdag 9 sept. 2022. Om de oorverdovende stilte van de verlaten stad te vullen, kan de originele gelicenseerde soundtrack alleen worden afgespeeld van verzamelbare tapes die gedurende het verhaal worden ontdekt. Aanwijzingen wijzen ook in de richting van een console-lancering voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en Xbox One op Halloween, maandag 31 oktober 2022.
Reis op het spoor van Monorail Stories, de asynchrone single-multiplayer verhalende ervaring van Stelex Software, als het zijn eindbestemming bereikt op PC maandag, 26 sept. 2022. Volg de verhalen van pendelaars Ahmal en Silvie, die zich op verschillende lijnen voortbewegen, maar met onderling verbonden verhalen die kunnen worden beïnvloed door elk van hun beslissingen en onthulde geheimen. De volgende halte van het pendelen staat gepland voor Nintendo Switch in Q4 2022.
9 Years of Shadows, de stralende pixel art Metroidvania van ontwikkelaar Halberd Studios vult pc’s weer met kleur op maandag 10 okt. 2022 en Nintendo Switches begin volgend jaar. Stap uit de schaduwen en in de schoenen van de jonge krijger Europa. Vecht om vreugde terug te brengen met de hulp van haar lang dode jeugdvriend, Apino, na bijna een decennium van duisternis veroorzaakt door de vloek van het Talos kasteel. Geniet van een verbluffende soundtrack, gecomponeerd door Michiru Yamane (Castlevania Series) en Norihiko Hibino (Metal Gear Solid Series).
Betreed de tombe van de keizer in Terracotta, een actie-puzzel pixel art avontuur van ontwikkelaar Appnormals, om te werken aan vrede en nalatenschap op PC en Nintendo Switch donderdag, 20 oktober 2022. Gebruik Tao energie om te schakelen tussen de Yin en Yang rijken, die elk verschillende gevechtsstrategieën en puzzeloplossingen vereisen. Bevrijd de andere Terracotta-krijgers van hun vreselijke vloek en zorg dat hun nagedachtenis generaties lang voortleeft.
De langverwachte updates van de populaire titels Mail Time, een schattig cottagecore platformavontuur met verzamelingen van solo-ontwikkelaar Kela Van Der Deijl, en One Lonely Outpost, een simulator voor ruimteboerderijen op een verlaten buitenaardse planeet van Aurorian Studios, hebben ook nieuwe release-vensters gekregen. Om de kwaliteit te waarborgen die aan de verwachtingen van de fans voldoet, komt Mail Time nu naar Nintendo Switch en pc,
 

terwijl One Lonely Outpost in Q1 2023 naar pc Early Access komt.
 

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password