Frank en Drake Accolades Trailer + Multiplatform Uitverkoop

Frank and Drake, het prachtige rotoscoped verhalende avontuur met in de hoofdrol een onwaarschijnlijk duo dat een samenzwering oplost, ontwikkeld door Appnormals en uitgegeven door Chorus Worldwide, zwelgt in zijn onwerkelijke ontvangst met een nieuwe accolades trailer naast een prominente consoleverkoop!

Frank and Drake volgt twee onwaarschijnlijke kamergenoten met een onbekende, mythische oorsprong. Ontrafel een stadslegende als nooit tevoren met 20% korting tot de volgende data:

Nintendo Switch: Nu tot 10 sept.

Xbox One + Series X|S: Nu tot 11 sept.

PlayStation 4 & 5: 13 sept. tot 27 sept.

Keuzegebaseerde gameplay met vertakkende paden voedt het verhaal van Frank en Drake. Werk samen volgens tegengestelde schema’s in een dag/nacht-cyclus met veel impact, deels vanwege Drake’s mysterieuze allergie voor zonlicht. Vertrouw op asynchrone communicatiemiddelen om puzzels op te lossen en de waarheid achter een surrealistische samenzwering te ontdekken die het lot van Frank en Drake met elkaar verweeft.

Frank and Drake is verkrijgbaar op pc via Steam, PlayStation 4 en 5, Xbox Series X|S, Xbox One en Nintendo Switch.

 

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password