Forza Motorsport op gamescom: Nürburgring GP, pc pre-orders en meer

Turn 10 Studios onthult graag meer over de langverwachte racegame Forza Motorsport voorafgaand aan Gamescom 2023.

  • Het iconische Nürburgring GP circuit zal beschikbaar zijn wanneer de game op 10 oktober wordt gelanceerd. Bovendien zal de Nordschleife, als onderdeel van de toewijding van Turn 10 Studios om elke maand na de lancering doorlopende content te leveren, in het voorjaar van 2024 verschijnen.
  • Forza Motorsport is geoptimaliseerd voor gebruik op een breed scala aan pc’s, waarbij gebruik wordt gemaakt van de allernieuwste hardware en technologieën.
  • Spelers kunnen Forza Motorsport vooraf bestellen via de Microsoft Store en vanaf vandaag voor het eerst via Steam, met cross-play en cross-progressie beschikbaar op pc en console.

Spelers die Gamescom bijwonen, worden uitgenodigd om de Forza Motorsport presentatie bij te wonen van donderdag 24 augustus tot en met zondag 27 augustus. Builders Cup, de nieuwe carrièremodus voor één speler, bevat spannende, geheel nieuwe gameplay met een reeks Duitse sedans die strijden op het supersnelle Mugello-circuit.

Forza Motorsport is al beschikbaar voor pre-order op Windows PC via de Microsoft Store en Steam. Spelers die de Premium Edition pre-orderen, krijgen vanaf 5 oktober 2023 early access tot de game.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password