Forza Motorsport nu verkrijgbaar

Turn 10 Studios en Xbox zijn verheugd aan te kondigen dat de racegame Forza Motorsport nu beschikbaar is in Xbox Game Pass, op Xbox Series X|S consoles, Windows PC en Steam, en Cloud Gaming (bèta). Onze review kan je hier lezen.

In deze geheel nieuwe Forza Motorsport kunnen spelers kiezen uit meer dan 500 auto’s, waaronder meer dan 100 nieuwe die voor het eerst in de franchise verschijnen, en ermee rijden op 20 iconische circuits, zoals het legendarische Grand Circuit. de Nürburgring of de populaire Weathertech Raceway Laguna Seca.

Ze kunnen racen met hun vrienden of strijden tegen de allernieuwste AI met aanpasbare races.

Naast de blind assistant feature heeft Turn 10 Studio Forza Motorsport toegankelijk gemaakt voor spelers van alle niveaus door een competitief raceplatform te creëren dat geschikt is voor zowel beginners als ervaren coureurs om de meest realistische en meeslepende race-ervaring mogelijk te maken.

Er zijn drie edities van Forza Motorsport beschikbaar:

  • Forza Motorsport Standard Edition is beschikbaar voor een adviesprijs van € 79,99* op Xbox Series X|S, Windows PC en Steam en is inbegrepen bij Xbox Game Pass.
  • Forza Motorsport Deluxe Edition is verkrijgbaar voor de adviesprijs van € 89,99* op Xbox Series X|S, Windows PC en Steam, en omvat de volledige game en de Car Pass.
  • Forza Motorsport Premium Edition is beschikbaar voor een adviesprijs van € 99,99* op Xbox Series X|S, Windows PC en Steam, en omvat het Race Day Car Pack, Car Pass, VIP-lidmaatschap en Pack Welcome.

Er is ook een Premium add-on bundel beschikbaar voor Xbox Game Pass abonnees om de Standard Edition van Game Pass te upgraden naar de Premium Edition voor € 39,99.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password