Forza Horizon 5: Rally Adventure is nu beschikbaar

Playground Games is verheugd om je Forza Horizon 5: Rally Adventure te kunnen brengen.

Dit is de tweede enorme uitbreiding voor Forza Horizon 5, waarin je de Sierra Nueva en zijn ruige circuits kunt ervaren achter het stuur van rallymonsters, in het stof, op het asfalt en in kilometerslange nachtraces op de meest opwindende wegen in Forza Horizon 5.

De uitbreiding is beschikbaar op Xbox Series X|S, Xbox One, Windows PC en Steam, evenals in de cloud (in bèta). Maak je veiligheidsgordels vast, hier is een voorproefje van de expedities die op je wachten in Forza Horizon 5: Rally Adventure.

Als je de Forza Horizon 5 Premium Expansion Bundel, Premium Edition van de game of de Expansion Bundel bezit, kun je nu genieten van Forza Horizon 5: Rally Adventure. Download de nieuwste update voor Forza Horizon 5 en de uitbreiding Forza Horizon 5: Rally Adventure uit de Microsoft Store of Steam.

Je kunt de Forza Horizon 5: Rally Adventure uitbreiding ook afzonderlijk kopen voor €19,99.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password