Forza Horizon 4 nu beschikbaar voor Xbox Game Pass

Eindelijk is het zover: Forza Horizon 4 is nu wereldwijd verkrijgbaar voor Xbox One en Windows 10-pc’s. De game is ook meteen beschikbaar voor Xbox Game Pass-leden, die de Standard Edition van Forza Horizon 4 kunnen spelen als onderdeel van hun lidmaatschap. Xbox Game Pass biedt je de ultieme vrijheid om meer dan 100 geweldige games te spelen voor een vast, laag maandbedrag. Hieronder bevinden zich langverwachte exclusieve Xbox-titels, die beschikbaar zijn zodra de games uitkomen.

Gamers die de Standard Edition van Forza Horizon 4 hebben gekocht of hebben verkregen via Xbox Game Pass kunnen de game bovendien upgraden naar de Ultimate Edition door de Forza Horizon 4-bundel Ultieme uitbreidingen te kopen. Leden van Xbox Game Pass krijgen een exclusieve ledenkorting van 10%.

Xbox laat Ken Block met zijn Hoonicorn los op het Goodwood Estate
Om de wereldwijde release van Forza Horizon 4 te vieren, heeft Xbox Ken Block van de Hoonigan Racing Division uitgenodigd. Ken is bekend van zijn zeer succesvolle Gymkhana-video’s en liet voor de gelegenheid de 1400 pk van zijn 1965 Ford Mustang Hoonicorn los op het perfect onderhouden terrein van het wereldberoemde Goodwood Estate.

Hij driftte met piepende banden door de authentieke ingang van het landgoed, joeg drie klassieke Britse Mini’s de stuipen op het lijf en draaide rondjes om een Spitfire uit de Tweede Wereldoorlog. Nergens was het veilig tijdens Blocks spectaculaire rit op het platteland. Hij probeerde zelfs Hafþór Björnsson mee te nemen voor een ritje. Hafþór is de sterkste man ter wereld en speelde The Mountain in Game of Thrones. Helaas paste de 2,05 meter lange reus niet in de auto.

“Het gebeurt niet elke dag dat ik met mijn Hoonicorn rondjes draai om een gevechtsvliegtuig of de heilige grond van het Goodwood Estate onveilig mag maken”, zegt Ken Block. “En dat is precies wat ik mocht doen voor de lancering van Forza Horizon 4. Het is alleen jammer dat we Hafþór niet in de auto wisten te persen.”

Block was met zijn Hoonicorn slechts een van de onderdelen van het tweedaagse festival in Goodwood ter ere van de lancering van Forza Horizon 4. Er waren nog allerlei andere unieke activiteiten die waren geïnspireerd op de game, waaronder een rit op het Goodwood Estate en een Four Seasons-rally op parcoursen die waren gebaseerd op Forza Horizon 4.

Overigens is de 1965 Ford Mustang Hoonicorn van Ken Block een van de ruim 450 auto’s die je in Forza Horizon 4 kunt verzamelen, aanpassen en besturen. En je racet helemaal in je eigen stijl, dankzij de nieuwe driftvering-upgrades en de mogelijkheid om je coureur aan te passen met kleding en emotes.

Het beste uit de Forza Horizon-serie
In Forza Horizon 4 komt alle racegame-kennis die het Playground-team de afgelopen zes jaar heeft opgedaan op sublieme wijze samen. Bovendien bevat de game enkele van de grootste veranderingen in de serie tot nu toe.

Zo zijn er nieuwe dynamische seizoenen in een gedeelde open wereld, die is gesitueerd in het prachtige historische Groot-Brittannië. Elke week zorgt een nieuw seizoen voor droge, natte, modderige, besneeuwde en ijzige omstandigheden, met bijpassende content, gameplay, uitdagingen en beloningen. Dankzij de gedeelde wereld krijgen alle spelers ter wereld dit allemaal tegelijkertijd.

Het is in Forza Horizon 4 ook eenvoudiger om een ​​Horizon Superstar te worden, omdat je nu voor elke manier van spelen invloed verdient. Of je nu van tunen houdt, een meester bent in het maken van ontwerpen, graag over onverharde wegen scheurt of liever kijkt naar streams van de game op Mixer: alles helpt je vooruit in je carrière.

De komende weken worden er nieuwe competities gestart waarmee je unieke beloningen kunt winnen en prestigieuze Grandmaster-titels kunt behalen. Kort na de lancering voegen we bovendien de route-editor toe, waar veel van onze fans om hebben gevraagd. Hiermee kun je je eigen routes maken voor jezelf, je vrienden of de hele wereld.

Vergeet niet te kijken naar de volgende Forza Monthly-livestream, op 3 oktober om 22:00 uur (CEST) op Mixer. Je kunt dan chatten met het team van Turn 10 over alles wat met Forza te maken heeft.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password