Fortnite: Save the World niet meer free-to-play in 2018

Epic Games lanceert de gratis versie van de Save the World-modus voor Fortnite niet meer in 2018. Dit heeft de ontwikkelaar aangekondigd door middel van een blogpost.

Eerder maakte de Fortnite-maker al bekend de originele Save the World-modus dit jaar gratis beschikbaar te stellen, maar nu blijkt dat ze meer tijd nodig hebben. “We hebben besloten om de free-to-play-lancering van Save the World niet meer dit jaar te doen. We zijn hard aan het werken aan veel nieuwe features, aanpassingen en verbeteringen aan de techniek die nodig zijn om de modus gratis aan te bieden”. Een indicatie voor een nieuwe release wordt niet genoemd. In het bericht wordt zelfs niet expliciet gezegd dat Save the World in 2019 gratis wordt.

Als schrale troost kan de game tijdelijk met 50% korting worden aangeschaft. In de Save the World-modus is het bouwen van forten cruciaal om de hordes zombies af te weren.

Eerder dit jaar wist Epic al te melden dat ze de besturing van de Save the World- en Battle Royale-modus hetzelfde wilde maken. Toen zei Creative Director Darren Sugg dat het “ingewikkelder is dan simpelweg Combat Pro introduceren in Save the World”.

Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password