Fortnite-dlc verschijnt dit najaar voor dertig euro

Epic Games heeft aangekondigd dat ze dit najaar dlc naar Fortnite gaan brengen met cosmetische items. De dlc is een samenwerking tussen Epic Games en Warner Bros..

Het uitbreidingspakket is gevuld met cosmetische items en verschijnt niet alleen in de Epic Store maar is ook fysiek verkrijgbaar in verschillende winkels. De aankomende dlc, genaamd de Darkfire Bundle, bevat volgens Epic Games ruim 80 euro aan in-game waarde. Wanneer alle cosmetische items individueel gekocht moeten worden in de store, kost het spelers ongeveer tachtig euro.

Het uitbreidingspakket kan voor dertig euro gekocht worden. In The Darkfire Bundle zitten drie legendary skins, drie legendary pickaxes, drie legendary back blings, drie epic wraps en een nieuwe emote.

Wat de samenwerking met Warner Bros. precies voor effect heeft op het uitbreidingspakket, is vooralsnog onduidelijk. De kans is groot dat de inbegrepen skins afkomstig zijn uit Warner Bros-franchises.

Epic Games gaat wel vaker vergelijkbare samenwerkingen aan, zo werd er eerder al samengewerkt met Stranger Things, Marvel’s Avengers en Borderlands 3.

 

Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password