Fortnite Account Merging uitgesteld naar 2019

In een recente blogpost van Epic Games liet men weten dat gamers nog even moeten wachten voordat ze hun V-Bucks, progressie en cosmetische items over kunnen dragen tussen consoles.

Het uitstel komt er vanwege onvoorziene “technische obstakels”. Voordien kwamen die voort uit Sony, die simpelweg geen cross-platform wilden toestaan op PlayStation 4. Dat was voor veel gamers dan ook de reden om een ander account aan te maken voor sessies op bijvoorbeeld Nintendo Switch.

Wanneer Account Merge er dan wel komt is voorlopig nog niet bekend. Epic zal later meer bekend maken over de feature. Daarbij worden nu al zaken als speciale webpagina’s en heldere handleidingen beloofd.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password