Fortnite 10.10 content-update komt met Junk Rift

In de nieuwste content-update van Fortnite wordt Junk Rift geïntroduceerd voor Battle Royale. Met Junk Rift maak je vijanden van kant door zware items op ze te droppen vanuit een zogeheten Junk Rift. Denk hierbij bijvoorbeeld aan auto’s.

Bij een directe hit wordt er 200 schade verricht en bij een shockwave hit wordt er 100 schade verricht. Bij beiden worden voertuigen en breekbare objecten vernietigd op het moment van inslag. De Junk Rifts zijn verkrijgbaar in chests, supply drops, lamas en floor loot, ze droppen in stapels van 2 en komen heel weinig voor.

Verder zijn er nu ook Glitched Consumables, waarbij je niet weet wat het is. Een Rift Beacon is geëxplodeerd en dat creëert items die steeds blijven veranderen in andere items. Hierbij kan je denken aan paddenstoelen, appels, kokosnoten, pepers, shadow stones, etc.

De map is ook veranderd, de explosie van de Rift Beacon heeft een krater achter gelaten bij de Rec Center, dit is ook de enige plek waar de Glitched Consumables gevonden kunnen worden.

De nieuwste update voor Fortnite is nu beschikbaar voor de pc, PS4 en Xbox One en bevat onder andere Junk Rift.
Lees hier meer over de 10.10 content update.
Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password