Forspoken: In Tanta We Trust DLC verschijnt 26 mei

Square Enix maakt vandaag bekend dat spelers binnenkort als Frey Holland een nieuw verhaal kunnen beleven in de landen van Athia. De Forspoken™: In Tanta We Trust-DLC verschijnt op 26 mei 2023 voor PlayStation 5 (PS5) en pc via STEAM, de Epic Games Store en de Microsoft Store.

Het verhaal van de Forspoken: In Tanta We Trust-DLC is een prequel die 25 jaar voor de gebeurtenissen van Forspoken speelt. Terwijl Frey zoekt naar een manier om de Break voor eens en altijd uit Athia te verdrijven, volgt ze een mysterieuze stem die haar op een of andere manier verplaatst naar de Purge of the Rheddig, de legendarische oorlog die Athia vernietigde en de Tanta’s uiteindelijk tot waanzin dreef. Met hulp van Tanta Cinta en een nieuwe set magische vaardigheden, moet Frey diverse mysteriën ontrafelen en zowel haarzelf als Athia proberen te redden.

In de Forspoken: In Tanta We Trust-DLC strijden spelers zij aan zij met Tanta Cinta, waarbij ze Frey’s nieuwe magische vaardigheden kunnen gebruiken voor nieuwe gevechtsstrategieën en vernietigende combo’s. Versla de aanvallende Rheddig-troepen en gebruik Frey’s magische parkour-vaardigheden om nieuwe hoogten te bereiken in unieke, verticaal ontworpen omgevingen.

Forspoken: In Tanta We Trust DLC verschijnt op 26 mei 2023. Spelers die de Digital Deluxe edition van Forspoken aanschaften, krijgen vroegtijdige toegang tot de verhaal-DLC op 23 mei 2023. Spelers die de main game bezitten kunnen de Forspoken: In Tanta We Trust DLC apart aanschaffen.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com