Forspoken: In Tanta We Trust DLC nu verkrijgbaar

Square Enix Ltd, maakt bekend dat Forspoken: In Tanta We Trust, de gloednieuwe, verhalende DLC voor de action-RPG Forspoken, nu verkrijgbaar is voor de PlayStation 5  en pc via STEAM, Epic Games Store, en de Microsoft Store. Met de nieuwe DLC kunnen spelers terugkeren naar de wereld van Athia voor een spannend nieuw avontuur, waarbij ze opnieuw de rol van Frey Holland aannemen.
Forspoken: In Tanta We Trust is een prequel die voorafgaat aan de gebeurtenissen in de hoofdgame Forspoken. Terwijl Frey zoekt naar een manier om de Break voor eens en altijd uit Athia te verdrijven, wordt ze naar het verleden van Athia verplaatst. Met hulp van Tanta Cinta en een nieuwe set magische vaardigheden, moet Frey diverse mysteriën ontrafelen en zowel haarzelf als Athia proberen te redden.

In de Forspoken: In Tanta We Trust-DLC strijden spelers zij aan zij met Tanta Cinta, waarbij ze Frey’s nieuwe magische vaardigheden kunnen gebruiken voor nieuwe gevechtsstrategieën en vernietigende combo’s. Versla de aanvallende Rheddig-troepen en gebruik Frey’s magische parkour-vaardigheden om nieuwe hoogten te bereiken in unieke, verticaal ontworpen omgevingen.

Om de Forspoken: In Tanta We Trust DLC moet je beschikken over de hoofdgame, Forspoken, die verscheen op 24 januari 2023. Spelers die de Digital Deluxe editie van Forspoken of de Digital Deluxe Upgrade aanschaften, kunnen Forspoken: In Tanta We Trust downloaden via de productpagina van deze add-on. Spelers die de Standard Edition bezitten kunnen de Forspoken: In Tanta We Trust DLC vanaf vandaag apart aanschaffen.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com