Forspoken Demo nu verkrijgbaar voor PlayStation 5

Tijdens de Game Awards toonden Square Enix en Luminous Productions vandaag een nieuwe trailer voor hun komende titel Forspoken en maakten ze bekend dat er nu een gratis* speelbare demo van de game beschikbaar is voor de PlayStation 5. De demo laat spelers de unieke, magisch versterkte gevechten en parkour-acties beleven voordat Forspoken op 24 januari 2023 verschijnt.
De trailer biedt een diepere kijk op de vernietigende effecten van de Break, een machtige en mysterieuze kracht die alles bederft wat hij aanraakt, inclusief de bewoners van Athia en de Tantas, de eens goedaardige matriarchen die nu over het land heersen als kwaadaardige en gestoorde tovenaressen.

Spelers krijgen in de demo direct te maken met de gevolgen van de Break, en moeten het opnemen tegen diverse vijanden, waarbij ze kunnen gebruikmaken van een uitgebreid arsenaal aan aanvallen en ondersteunende magie. Zo zijn ze goed voorbereid op de spectaculaire actie wanneer de volledige game volgende maand verschijnt.

De Forspoken Demo is nu als download beschikbaar in de PlayStation Store.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password