Forgive Me Father brengt vandaag Eldritch Retro FPS-actie naar console!

Fulqrum Publishing en Byte Barrel hebben vandaag de Lovecraftiaanse retro-FPS Forgive Me Father uitgebracht op PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

Met een retro FPS-flair en een horror-stripboekstijl plaatst Forgive Me Father spelers in de schoenen van een Priester of een Journalist die met een krachtig wapenarsenaal vecht tegen waanzinnige gedrochten. Het is aan de spelers om te kiezen hoe ze de mysteries van de wereld ontrafelen en in welke vaardigheden ze investeren, zodat ze de waanzin kunnen bestrijden die bij elke gruwelijke ontmoeting binnensluipt.

Als enige overgeblevene met volle zintuigen begin je aan een reis op zoek naar antwoorden en verlichting in deze FPS-game die is gemaakt in een kenmerkende retro horror-stripboekstijl en aanvoelt alsof het rechtstreeks uit de boeken van Lovecraft komt.

Wees je bewust van je niveau van waanzin, dat dynamisch verandert tijdens het spelen en je extra kracht geeft. Kies je actieve vaardigheden afhankelijk van je speelstijl en gebruik ze om tegen het eeuwige kwaad te vechten.

Verken deze door Lovecraft geïnspireerde wereld vol verborgen en moeilijk te bereiken gebieden en onthul het hele verhaal om het mysterie van deze krankzinnige plek op te lossen.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password