Forgive Me Father 2 gaat vandaag Early Access in

Duik in een nachtmerrie in retrostijl, geïnspireerd door de mythen van Cthulhu, met Fulqrum Publishing en Byte Barrel’s langverwachte vervolg, Forgive Me Father 2, nu uit in Early Access op Steam, GoG en Epic Games Store. Met de recente demo in de top 50 van meest gespeelde games tijdens het recente Steam Next Fest is deze bovennatuurlijke shooter een must-play tijdens dit griezelige seizoen.

De Early Access-release van Forgive Me Father 2 bevat 10 nachtmerrieachtige levels, verspreid over verschillende angstaanjagende locaties en vervolgt het verhaal van de Priester uit het veelgeprezen eerste deel. Bereid je voor op de Dark Tome en een uitgebreid arsenaal van 10 unieke wapens tegen de terreur van de Great Old Ones, terwijl ze het geheugen van de hoofdpersoon vervormen en een intens gevecht om te overleven leveren tegen de hordes ondoden en andere Lovecraftiaanse gruwelen.

Forgive Me Father 2 put inspiratie uit verschillende FPS-subgenres, waaronder klassieke boomer shooters als Quake en Doom, gecombineerd met moderne mechanica, een unieke visuele stijl en Unreal Engine 5-technologie. Het is een actievolle retro-meets-cutting-edge liefdesbrief aan alle FPS-fans. Voortbordurend op het origineel met een donkerder verhaal, worden spelers nu dieper ingegraven in de mythos, met uitrustbare Dark Tome-pagina’s om je waanzinnige vaardigheden tijdens het verhaal te upgraden. Of je nu je wonden geneest met Lifesteal, krachtiger wordt met Might, je vuursnelheid en herlaadsnelheid verhoogt met Haste of inkomende schade vermindert met Resistance, spelers kunnen hun gedachten aan de Eldritch-verschijningen geven om hun overlevingskansen te vergroten.

Gedurende de hele Early Access-periode zijn er regelmatige updates gepland om het aantal levels, wapens en content sterk uit te breiden, naast bugfixes en updates op basis van feedback uit de community, waardoor een titel ontstaat die meer dan drie keer zo groot is als deze Early Access-release.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password