For Honors Halloween-event is nu beschikbaar

For Honors ‘Fangs of the Otherworld’, een speciaal in-game Halloween-event, is vanaf nu tot 1 november gratis speelbaar voor alle For Honor-spelers op PlayStation 4, Xbox One en Windows PC. Het griezelige event bevat beangstigende, spookachtige content, inclusief een nieuwe gamemodus, exclusieve Halloweenloot, nieuwe executies en meer.

‘Fangs of the Otherworld’ bevat een nieuwe fang-tastische gamemodus genaamd Spooky Slashers, een tijdelijke variant van Dominion. Spelers veroveren zones om een speciale boost te verkrijgen waarmee ze mysterieuze wezens slachten. Spelers moeten echter blijven oppassen, want hun boost kan ook gestolen worden wanneer zij gedood worden.

Daarnaast wordt er door spelers willekeurige Halloweenloot verdiend aan het einde van alle online wedstrijden die gedurende het event worden gespeeld. Spelers passen hun favoriete Helden aan met vele items die voor een beperkte tijd beschikbaar zijn, waaronder spookachtige Battle Outfits, schrikbarende effecten en gruwelijke wapens. Ook bevat dit event vier nieuwe tijdelijke executies en meerdere angstaanjagende Illustrious Outfits. Spelers hebben daarnaast tot 1 november de kans om exclusieve beloningen te verdienen door met andere krijgers te spelen en deel te nemen aan de Faction Race Order.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password