For Honor Year 4 Season I ‘Hope’ start 6 februari

Het eerste seizoen van het vierde jaar van For Honor, genaamd ‘Hope’, begint 6 februari en is gratis beschikbaar voor alle spelers op PlayStation 4, Xbox One en Windows PC.

‘Hope’ start wanneer de natuurramp die de wereld van For Honor teistert zijn einde nadert. Te midden van de chaos en na jarenlange meedogenloze oorlog, gaan de Helden van For Honor op zoek nar een nieuwe reden om te strijden. Spelers krijgen toegang tot nieuwe uitrustingen en wapens, in-game events en meer, allemaal in teken van de nieuwe veranderingen in de wereld van For Honor. Het nieuwe seizoen introduceert ook een gratis en Premium Battle Pass, een progressiesysteem waarbij spelers unieke cosmetische beloningen ontgrendelen door meer te spelen en dagelijkse opdrachten te voltooien.

Het vierde jaar van For Honor, ‘Year of the Reckoning’, start met dit eerste seizoen genaamd ‘Hope’‘Year of the Reckoning’ brengt een jaar vol met content naar For Honor door middel van vier seizoenen. Onder meer twee nieuwe Helden en tal van aanpassingsmogelijkheden, waaronder nieuwe uitrustingen en meer, worden dit jaar geïntroduceerd. De game blijft daarnaast constante updates ontvangen om de ervaring van spelers te verbeteren.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password