For Honor Year 4 Season 2 ‘Tyranny’ nu beschikbaar

Het tweede seizoen van het vierde jaar van For Honor, genaamd Tyranny, is nu gratis beschikbaar voor de inmiddels meer dan 20 miljoen spelers op PlayStation 4, Xbox One en Windows PC.

Het seizoen start met een gloednieuw in-game evenement genaamd For Honor Games: Metal Trials. Dit tijdelijke evenement brengt de geliefde modus Test your Metal terug in de game. Hierin strijden spelers samen tegen de legendarische krijgers uit de verhaalmodus in een 4 tegen 4 elimination match. Door het spelen van deze modus, die beschikbaar is tot 2 juli, verdienen spelers exclusieve beloningen uit het originele evenement.

Tyranny voegt nog meer aanpassingsmogelijkheden toe aan de game, waaronder nieuwe battle outfits, executies en ornamenten. Ook introduceert dit seizoen weer een nieuwe, gratis en Premium Battle Pass waarin cosmetische beloningen vrij te spelen zijn. Nieuw dit seizoen is de battle bundle, waarmee spelers direct de Premium Pass en 25 tiers vrijspelen.

For Honor blijft constant updates ontvangen om de ervaring van spelers te verbeteren. Zo voegt dit seizoen diverse balansaanpassingen toe aan een aantal Helden, waaronder een grote update voor de Centurion. Later dit seizoen, op 6 augustus, volgt nog een grote update met een verbeterd vechtsysteem en een gloednieuwe Held.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password