For Honor Year 3 Season 4 nu beschikbaar

For Honor Year 3 Season 4: Sun Da start vandaag en introcueert een nieuwe Wu Lin: Zhanhu. Deze nieuwe Held komt naar For Honor op PlayStation 4, Xbox One en PC en is direct speelbaar voor spelers met de Year 3 Pass. Alle andere spelers kunnen Zhanhu vanaf 14 november 2019 vrijspelen voor 15.000 Staal.

De Zhanhu, speelbaar als Fu Huo of Sun Da, respectievelijk de vrouwelijke en mannelijke versie van deze nieuwe Held, vertrouwen op hun mobiliteit en lang, enkelzijdig zwaard Changdao. Hiermee delen spelers rake klappen uit op onder andere de nieuwe map die Year 3 Season 4 introduceert, Qiang Pass. Daarnaast worden enkele Helden opnieuw gebalanceerd en worden er dit seizoen wederom verschillende updates doorgevoerd die gebaseerd zijn op feedback van spelers.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password