For Honor viert 35 miljoen spelers en onthult nieuwe Varangian Guard-held, die 1 februari arriveert

De eerste volledig gepantserde Vikingheld van For Honor, de Varangian Guard, komt op 1 februari in de game. De Varangian Guard arriveert in Heathmoor om te helpen bij de herovering van het Vikingdorp dat aan het begin van Year 7 Season 4 werd ingenomen. Hij is een schilddragende, bijlzwaaiende huurling-beschermer die vijanden kan uitschakelen met zijn unieke Oathkeeper-verdedigingshouding.
De Varangian Guard Hero is aangekondigd tijdens de Warrior’s Den livestream van vandaag – waarin ook werd gevierd dat For Honor 35 miljoen spelers heeft bereikt – als onderdeel van Year 7 Season 4 Title Update 2, en zal vanaf 1 februari te koop zijn in de in-game store en first-party stores. Hij bevat ook een nieuw ornament, Elite Outfit, drie Scavenger Crates met willekeurige uitrusting en een zevendaagse Champion-status (die extra buit, extra XP en meer oplevert). Spelers kunnen vanaf 14 februari ook de Varangian Guard vrijspelen voor 15.000 Steel.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password