Football Manager 2020 aangekondigd voor november 2019

Voetbal is een spel van meningen. Van de selectie tot transfers en tactieken, iedereen heeft wel een eigen idee hoe het beste resultaat op de grasmat gehaald kan worden. Sports Interactive en SEGA geven aspirant-managers de kans om te bewijzen dat hun mening betekenis heeft wanneer Football Manager 2020 in begin november uit komt.

FM20 geeft spelers de kans om de dienst uit te maken bij hun favoriete club, waar ze het lot van de club in handen nemen en alle keuzes maken die een echte manager maakt. Dit allemaal in een poging het team te ontwikkelen en een blijvend succesniveau aan te houden.

Vandaag hebben we de eerste trailer voor de game uitgebracht, wat de honger moet stillen voor de aankondiging van de eerste key feature aankondigingen in midden september. Dit zal gebeuren via de Football Manager website en de officiële FM social media kanalen inclusief Twitter, Facebook, Instagram en YouTube. Hoewel we het vandaag niet gaan hebben over nieuwe game features, hebben we wel wat andere dingen waar we het over gaan hebben.

Football Manager 2020 is het vervolg op het records-brekende Football Manager 2019; de snelst verkopende, best verkochte en meest gespeelde versie van de serie op alle platformen. Negen maanden na de release spelen 60% van de mensen die de PC/Mac versie kochten het nog steeds elke maand.

Dit jaar is ook de eerste keer in Football Manager geschiedenis dat Football Manager als launchtitel op een nieuw platform beschikbaar is. Football Manager 2020 zal debuteren op Google Stadia en zal de snelste manier zijn om Football Manager te ervaren.

Miles Jacobsen, Studio Director bij Sports Interactive, zegt: “Football manager op Stadia komt inclusief technologie die alleen op dat platform beschikbaar is, met de kracht van de cloud en de datacentra van Google die ervoor zorgen dat meer wedstrijden parallel verwerkt kunnen worden met behulp van vrije bandbreedte over het hele systeem – dit betekent dat je meer competities in je save kunt laden of gewoon voor een snellere ervaring kunt gaan door het aantal competities hetzelfde te houden, met snellere verwerking dan op andere platformen.”

Football Manager 2020 (voor PC en Mac), Football Manager 2020 Touch (voor PC, Mac, iOS en Android) en Football Manager 2020 Mobile (voor iOS en Android) zullen allemaal tegelijk uitgebracht worden in het begin van november (exacte datum nog niet bekend). Football Manager 2020 Touch voor Nintendo Switch zal eind november volgen.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password