Foamstars is nu verkrijgbaar voor PlayStation Plus

Square Enix releaset vandaag Foamstars de nieuwe online 4v4 foam party shooter, exclusief voor PlayStation 5 en PlayStation 4. De game verschijnt als PlayStation Plus-game voor de maand februari, wat betekent dat PlayStation Plus-leden de game tot 4 maart zonder extra kosten kunnen verzilveren, downloaden en spelen. Spelers die de game binnenhalen behouden de game na afloop van deze periode in hun PlayStation Plus-bibliotheek en kunnen hem blijven spelen zolang ze lid blijven.
Season One Starry Pop
Foamstars begint met Season 1, “Starry Pop”, een feestelijk seizoen dat volgepakt is met fun en content, waaronder de volgende evenementen:

  • Ranked Party: Beklim de klassementen van FOAMSTARS door deelname aan twee tijdelijke seizoensevenementen: de solo-ervaring Ranked Party Lonestar en het teamgerichte Ranked Party Tribe-Vibe.
  • Extreme Party: Daag spelers uit in twee speciale thema-modes. In All Mel T Party speelt iedereen als Mel T, terwijl iedereen onzichtbaar is in Invisible Party. Het eerste team dat tien chills heeft gescoord op tegenstanders is de winnaar.
  • Happy FriYAY Party: Een weekend-only party-evenement zonder winnaars of verliezers, maar wel met de kans om de Foamstar van het volgende seizoen – Coiff Guy – te proberen,.

Foamstars-seizoenen
Foamstars krijgt gedurende een jaar regelmatig gratis updates in seizoensthema. Een seizoen duurt ongeveer vijf weken en levert een selectie van nieuwe personages, maps, evenementen en cosmetics. Elk seizoen omvat een nieuwe Season Pass, die spelers in rang laat stijgen door ervaringspunten (XP) te verdienen met gevechten, missies en uitdagingen. Op die manier kunnen spelers diverse beloningen ontgrendelen. Alle spelers krijgen direct toegang tot de nieuwe modes en maps, zodat die altijd onderdeel zijn van de Foamstarsparty, terwijl spelers de nieuwe personages kunnen vrijspelen door in rang te stijgen en uitdagingen te voltooien. Een Premium Season Pass is te koop voor € 5,99. Met deze pas ontgrendelen spelers meteen de nieuwe Season Pass-personages en kunnen ze aanvullende seizoensspecifieke cosmetics verdienen.

Foamstars is vanaf 5 maart 2024 te koop voor € 29,99 via de PlayStation Store en vereist een PlayStation Plus-lidmaatschap.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password