Foamstars – de 4v4 foam party shooter van Square Enix – vanaf 6 februari verkrijgbaar voor PlayStation Plus

SQUARE ENIX heeft aangekondigd dat FOAMSTARS, de nieuwe online 4v4 foam party shooter die exclusief voor PlayStation 5 (PS5) en PlayStation 4 (PS4) verschijnt, op 6 februari 2024 wereldwijd wordt gelanceerd. Om het schuimfeestje naar zoveel mogelijk spelers te brengen, maakt FOAMSTARS deel uit van de maandelijkse game line-up van PlayStation Plus. Dit betekent dat alle leden van deze dienst de game vanaf de lancering tot 4 maart 2024 zonder extra kosten kunnen downloaden en spelen. Spelers die de game binnenhalen behouden de game na afloop van deze periode in hun PlayStation Plus-bibliotheek en kunnen hem blijven spelen zolang ze lid blijven. Vanaf 5 maart 2024 is FOAMSTARS voor € 29,99 te koop in de PlayStation® Store, om hem te kunnen spelen is een PlayStation Plus-lidmaatschap vereist.
FOAMSTARS ontvangt gedurende een jaar gratis updates in seizoensthema. De verschillende seizoenen bieden spelers diverse nieuwe ervaringen, inclusief cosmetics, speelbare personages, maps en game-modes. Voor elk seizoen kunnen spelers optioneel een Premium Season Pass kopen voor € 5,99. Spelers die de Premium Season Pass kopen ontgrendelen direct de Season Pass-personages en kunnen speciale cosmetics verdienen die specifiek zijn voor dat seizoen.

Bij de lancering zijn drie PvP multiplayer-modes beschikbaar, inclusief Smash the Star, Happy Bath Survival, en de vandaag onthulde Rubber Duck Party. Elke mode heeft drie maps die zorgvuldig zijn ontworpen voor spannende gevechten en originele, leuke en strategische ervaringen. Om iedereen scherp te houden, verschijnen de maps willekeurig tijdens de matchmaking.

Hiernaast introduceren Foamstar Missions en Squad Missions solo-ervaringen en teamgebaseerde PvE-ervaringen waarin spelers Bath Vegas moeten beschermen tijdens willekeurig gevormde gevechten. Missions bieden spelers de kans om meer te leren over de FOAMSTARS-personages, vaardigheden te oefenen en samen met vrienden te spelen, zodat iedereen zich op leuke manieren kan voorbereiden op het schuimspektakel van de competitieve PvP-matches.

Tenslotte biedt FOAMSTARS toegang tot vele in-game Challenges die spannende beloningen opleveren, zoals een nieuw speelbaar personage, of flinke experience-bonussen voor progressie in de Season Pass.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password