Fitness Boxing-demo is nu verkrijgbaar in de Nintendo eShop

Fitness Boxing verschijnt op 21 december 2018, exclusief voor de Nintendo Switch, in winkels en de Nintendo eShop. In deze game gebruik je bewegingsbesturing om te stoten, ontwijken en squatten, zodat je hele lichaam in beweging komt, zonder dat je daar verder nog iets bij nodig hebt! Wie het eens wil proberen kan nu een gratis Fitness Boxing-demo downloaden, terwijl de volledige game nu als pre-order beschikbaar is in de Nintendo eShop.
De volledige game krijgt ook een stand voor twee spelers, zodat een vriend of gezinslid met je mee kan trainen. Daarbij kunnen jullie ook met elk één Joy-Con een virtuele bokswedstrijd uitvechten. Dankzij de flexibiliteit van het Nintendo Switch-systeem, kun je Fitness Boxing in tv-stijl thuis spelen, of buitenshuis in tafelstijl.
Tijd om van de bank en in beweging te komen met Fitness Boxing. Deze exclusieve titel voor de Nintendo Switch verschijnt op 21 december 2018 in winkels en de Nintendo eShop. Een demo van de game is nu verkrijgbaar.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password