First-Person Puzzler Viewfinder onthuld bij The Game Awards

Viewfinder is een first-person puzzelavontuur ontwikkeld door SOS (Sad Owl Studios) en uitgegeven door Thunderful. De onthullingstrailer van Viewfinder, die tijdens de Game Awards in première ging, laat zien hoe de game je de werkelijkheid laat vervormen terwijl je raadsels oplost. Viewfinder komt naar de PlayStation 5 als launch exclusive voor de console en naar de pc in 2023.
In Viewfinder verken je een mooie en leuke wereld vol mysterie. Foto’s, schilderijen, schetsen, screenshots en posters kunnen in de wereld worden geplaatst om een weefsel van de werkelijkheid te worden, waardoor de omgeving om je heen opnieuw vorm krijgt. Dit unieke mechanisme speelt met perceptie en ontwikkelt zich in verrassende richtingen, waardoor spelers uitgedaagd blijven bij elke nieuwe puzzel die ze tegenkomen.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password